Ledverlichting

Gebruikt u nog gloeilampen of halogeenlampen? Dan is vervangen een goed idee, ook al werken ze nog prima. Ledverlichting is namelijk bijzonder energiezuinig, voor bedrijven en particuliere woningen. U kunt zo al tot 80% aan stroom besparen.

In de aanschaf zijn ledlampen duurder dan traditionele gloeilampen. Toch is ledverlichting op den duur vele malen goedkoper. Ledlampen gaan gemiddeld 20.000 branduren mee, terwijl dat bij een gloeilamp slechts 1.000 uren is. Daarnaast bespaart u jaarlijks ook elektrische energie.

Voordelen ledverlichting:

  • Energiezuinig
  • Langere levensduur
  • Allerlei uitvoeringen

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?

Ledverlichting van Bogers Duurzame Projecten

Goede verlichting is de basis van een plezierig en gezond onderkomen. Goed lichtontwerp creëert de juiste sfeer en uitstraling in een woon- of werkomgeving. Kiest u voor duurzaam, dan kiest u voor ledverlichting. Naast het feit dat ledverlichting energiezuiniger is en een langere levensduur heeft dan halogeen- of gloeilampen, is ledverlichting ook een betere keuze dan bijvoorbeeld tl-buizen en spaarlampen.

Meer weten over ledverlichting?
 

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vul onderstaand uw gegevens in.

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

A3

Recente projecten

Verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak

  • Besparen binnen atletiekvereniging THOR

    Met meer dan 1.500 leden is atletiek- en recreatiesportvereniging (ARSV) THOR één van de grootste sportverenigingen in regio West-Brabant. Na uitbreiding van het clubgebouw in 2016, kreeg Bogers Duurzame Projecten de vraag om de gebouwen te verduurzamen.

  • Uitbreiding Mytylschool Roosendaal

    De Mytylschool, school voor speciaal onderwijs, besloot om haar huisvesting uit te breiden met een nieuw, energieneutraal gebouw. De vorm van het nieuwe gebouw is geïnspireerd op het sprookje van de Blauwe Vogel. Bogers Duurzame Projecten werd gevraagd om de uitbreiding technisch te ontwerpen. De Kok Bouwgroep zorgde voor het bouwkundige werk.