Projecten waar we trots op zijn

Nul op de meter. Er is niets mooier dan energieneutraal wonen. Een prachtige doelstelling waar wij ons hard voor maken. Van zonnepanelen en pelletketels tot verlichting en warmtepompen: met de oplossingen van Bogers Duurzame Projecten behaalt u het hoogste rendement. Ook helpen we graag mee om uw bestaande woning financieel zinvol te verduurzamen, zonder in één stap gasloos te gaan. Zie een aantal van onze projecten. Daar zijn wij trots op.

  • Uitbreiding Mytylschool Roosendaal

    De Mytylschool, school voor speciaal onderwijs, besloot om haar huisvesting uit te breiden met een nieuw, energieneutraal gebouw. De vorm van het nieuwe gebouw is geïnspireerd op het sprookje van de Blauwe Vogel. Bogers Duurzame Projecten werd gevraagd om de uitbreiding technisch te ontwerpen. De Kok Bouwgroep zorgde voor het bouwkundige werk.

  • Duurzaam parochiehuis

    Bewoners van het voormalige parochiehuis in Oud Gastel wilden de stap zetten richting een duurzaam pand. Hoewel het monumentale pand erg fraai is, was het bijzonder slecht geïsoleerd. Er zijn veel loze ruimtes, een grote hal, een lange overloop en een reusachtige zolder, die niet verwarmd hoeven te worden. Aan Bogers Duurzame Projecten de taak om duurzaamheid in het parochiehuis te realiseren.

  • Besparen binnen atletiekvereniging THOR

    Met meer dan 1.500 leden is atletiek- en recreatiesportvereniging (ARSV) THOR één van de grootste sportverenigingen in regio West-Brabant. Na uitbreiding van het clubgebouw in 2016, kreeg Bogers Duurzame Projecten de vraag om de gebouwen te verduurzamen.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?