Draag bij en bespaar met duurzame projecten

EXPERTS IN DUURZAME ENERGIE

Bogers Duurzame Projecten combineert techniek en specialistische kennis om particulieren en organisaties duurzame oplossingen te bieden. In samenwerking met haar klanten, werkt Bogers Duurzame Projecten efficiënt en levert de kwaliteit van een erkende installateur met veel ervaring op  duurzaam gebied. Een energiezuinige woon- en werkomgeving was nog nooit zó makkelijk. 

Specialist voor al uw duurzame projecten

Duurzaam klinkt als een ingewikkeld proces en dat is het ook. Specifieke engineering en een gerichte voorbereiding zijn essentieel. Kiest u voor duurzaam, dan verwacht u oplossingen waarmee u vooruit kunt. Daarom zijn de projecten van Bogers Duurzame Projecten alleen van de hoogste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Groen is dus ook écht groen.

 • Mens & milieu staan voorop. Dat is onze belofte om maatschappelijk verantwoord te mogen ondernemen. Wij houden dus altijd rekening met de dingen die écht belangrijk zijn.

 • Duurzaam betekent aanpassen. Daarom houden wij onszelf dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en milieu.

 • Hoe u ook woont of werkt, op het gebied van duurzaamheid valt er altijd winst te behalen. Daarom kijken we naar de mogelijke oplossingen en kiezen voor de optie waar u en het milieu het meeste baat bij heeft.

Onze expertises

Wij zijn experts in duurzame energie

Alles over duurzamer wonen en energie besparen in onze showroom

Minder energiekosten, meer comfort, goed voor jezelf en het milieu.

Je woning of pand verduurzamen heeft veel voordelen. Maar hoe pak je dat aan? Bogers Duurzame Projecten vernieuwde haar duurzaamheidswinkel/showroom aan de Boulevard 166 om antwoord te geven op die vraag.

Recente projecten

Verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak

 • Verduurzaming vakantiewoning Oostkapelle

  De eigenaar van een fraai houten Finnlogg-woning had het verzoek
  om deze vakantiewoning van het gas af te halen met een oplossing
  die past bij de uitstraling van de stoere woning.

 • Gasloos wonen

  In de wijk Albano in Oudenbosch verzorgt Bogers Duurzaam de installatie van enkele nieuw te bouwen woningen. Deze hebben geen gasaansluiting meer.

 • Na verbouwing klaar voor de toekomst

  Bewoners van een bestaande vrijstaande woning wilden de begane grond van de woning moderniseren en vroegen Bogers Duurzaam om advies voor verdere verduurzaming zodat deze voor de komende jaren klaar was.

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vul onderstaand uw gegevens in.

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

A4