Over Bogers Duurzame Projecten

Welkom op de gloednieuwe website van Bogers Duurzame Projecten

Over Bogers Duurzame Projecten

Het is u ongetwijfeld opgevallen: er is iets veranderd. De website van Bogers Duurzame Project is volledig op de schop gegaan. De nieuwe website staat vol nieuwe informatie en nieuws op het gebied van duurzaamheid. Hierbij is aandacht voor een gebruiksvriendelijke ervaring waar de bezoeker centraal staat, aangevuld met voorbeelden van enkele van de vele projecten die we al hebben mogen uitvoeren voor bestaande bouw, verbouw en nieuwbouw

De nieuwe website, ontwikkeld door all—in bureau iBiZZ, is ingericht om bezoekers te inspireren met een duurzaam leven. Verschillende methodes en technieken van verduurzaming worden uitgelicht om mensen kennis te laten maken met een groenere leefomgeving. Verduurzaming is een abstract begrip, maar met een nieuw, interactief platform hoopt Bogers Duurzame Projecten een bewustere manier van leven toegankelijk te maken.

Welkom bij Bogers Duurzame Projecten

Bogers Duurzame Projecten regelt, ondersteunt en begeleidt de verduurzaming van bedrijfspanden, woningen en andere gebouwen. Voor ieder project zoeken wij een passende maatwerkoplossing: van zonne-energie en balansventilaties tot warmtepompen en ledverlichting. Weten wat u kunt doen om duurzamer te wonen of te werken? Maak eenvoudig een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op.

Blijf ook op de hoogte
van het laatste nieuws

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebed van duurzame energie?

Vul uw hier uw e-mailadres in: