Zonne-energie

Kosteloos investeren in zonnepanelen? Dat kan met MKB Solar!

Zonne-energie

Veel organisaties willen overstappen naar duurzame energie, maar zien op tegen de investering. Zonnepanelen zijn namelijk bijzonder effectief, maar tevens hoog in prijs. Gelukkig is er een manier om kosteloos te investeren in zonnepanelen via MKB Solar. Bogers Duurzame Projecten maakt duurzaam rendement en verantwoord ondernemen toegankelijk.

Investeringsfonds MKB Solar

MKB Solar is een fonds dat ondernemers helpt verantwoord rendement te behalen via zonne-energie. Organisaties die deel uitmaken van de fonds krijgen ondersteuning om de stap te maken naar zonne-energie. Het fonds is lokaal opgezet met de gedachte van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Direct besparen met zonne-energie

Met zonne-energie bespaart u direct op energiekosten. Met die kosten kunt u de investering in zonne-energie financieren en na een langere looptijd de energiekosten volledig dekken. Weten wanneer u uw investering heeft terugverdiend? Laat ons dan een rekensom maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Het tijdperk van fossiele brandstof is over en duurzame energie is in opkomst. Doet u mee?

Duurzaam rendement

Laat ons de rekensom maken tussen wat u kunt besparen en wat de investering kost. Wij leveren, monteren, monitoren en installeren duurzame oplossingen op een voordelige en efficiënte manier. En u bespaart direct op energie. De energietransitie is ingezet. De overgang van eindige fossiele energie naar onuitputtelijke duurzame energie is op weg. Sluit u aan? We helpen u graag.

Betrouwbaar vakmanschap van Bogers Duurzame Projecten

Bogers Duurzame Projecten is onderdeel van Bogers Installatiebureau. Bogers Duurzame Projecten zet in op duurzame installaties op het gebied van zonne-energie, warmtepompen, balansventilatie, ledverlichting en meer. Wat voor duurzame toepassing u ook nodig heeft, wij kijken naar de juiste oplossing.

Categorie

Zonnepanelen

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op.

Blijf ook op de hoogte
van het laatste nieuws

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebed van duurzame energie?

Vul uw hier uw e-mailadres in: