Voor bestaande bouw

Elga hybride warmtepomp

Voor bestaande bouw

Bogers Installatieburo, totaalinstallateur anno 1927, heeft luime ervaring met warmtepompen. De eerste water-/water warmtepomp is geïnstalleerd in 2006 bij het voormalige hoveniersbedrijf Semperflorens aan de Wouwbaan in Roosendaal. In de loop van de jaren is het 'groene' aanbod verder uitgebouwd met zonneboilers, groendaken, zonnepanelen, warmtepompboilers, balansventilatie, ledverlichting en pelletkachels.

Om aan de groeiende vraag naar duurzaam installatiewerk te voldoen is in 2013 Bogers Duurzame Projecten opgericht. opgericht. Door onze kennis en ervaring van zowel elektronisch als werktuigbouwkunde installaties kunnen wij al het duurzame installatiewerk zelf engineeren en installeren met bijhorende 24-uursservice. Dit omvat zowel individuele installaties als volledige duurzame projecten voor organisaties en particulieren, www.bogersduurzaam.nl
 

Techneco Elga hybride warmtepomp

Met de hybride lucht-/water warmtepomp kunt u de nieuwste energie-techniek ook toepassen in uw woning en een kwart tot een derde besparen op uw gasverbruik! Op de installatie zit nu een subsidie van € 1.800,00. Het apparaat kan ook koelen. Met de montage van dit toestel hebben wij inmiddels ruime ervaring. Duurzaam rendement met extra comfort!

Categorie

Warmtepompen

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op.

Blijf ook op de hoogte
van het laatste nieuws

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebed van duurzame energie?

Vul uw hier uw e-mailadres in: